Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Govern municipal dona suport a la FAVB perquè Badalona sigui la seu de l’assemblea anual de la Confederació Estatal d’Associacions Veïnals

La trobada se celebrarà durant la tardor d'aquest any

El Govern municipal dona suport a la Federació d'Associacions de Veïns i Veïnes de Badalona (FAVB) per aconseguir que la ciutat aculli durant la pròxima tardor l'assemblea anual de la Confederació Estatal d'Associacions Veïnals (CEAV). Aquesta trobada és el principal esdeveniment que s’organitza cada any per part dels moviments veïnals de tot l’estat i serveix perquè els representants dels diferents municipis coordinin les seves reivindicacions i línies d’acció.

Enguany, les ciutats candidates a ser la seu de l’assemblea són Badalona i Màlaga. La Junta Executiva de la CEAV decidirà on té lloc la troba durant el mes de setembre.

El suport per part del Govern a la FAVB va ser traslladat aquest dilluns als representants del moviment veïnal badaloní durant una trobada que van mantenir amb l’alcalde Rubén Guijarro. Durant la reunió també es va fer un repàs de les accions fetes pel Govern municipal durant els darrers mesos i van tractar els reptes que s’han d’afrontar a la ciutat en un futur.

Badalona, 3 d’agost de 2022

twitter @AjBadalona