Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Govern convoca tots els grups municipals a una reunió per buscar consens en l’aprovació del Cartipàs Municipal

21/06/2019 ::

La trobada tindrà lloc dimecres, 26 de juny, a l’edifici El Viver

El Govern municipal ha convocat aquest dimecres, 26 de juny, a les 11 hores, a l’edifici municipal El Viver (plaça de l'Assemblea de Catalunya, 9-12), tots els grups municipals a una reunió per trobar el màxim consens en l’aprovació del futur cartipàs.

El cartipàs defineix, entre altres, la distribució per àrees o regidories del govern local, així com cadascuna de les regidories i quines funcions li corresponen desenvolupar.

La regidora de l’Àmbit de Recursos Interns, Participació i Habitatge, Teresa González, ha assenyalat que “convoquem tots els grups municipals per tal de tenir el màxim consens possible en l'aprovació del cartipàs, eina imprescindible per al mandat. La proposta de cartipàs cercarà com a grans línies la proporcionalitat de la composició del Ple en comissions informatives, consells d'administració d'empreses i organismes autònoms, la distribució d'assessors/es per als diferents grups Municipals i Govern i la congelació salarial del cos polític de l'administració. També volem que aquest cartipàs incideixi en l'eficiència i l'agilitat de l'administració municipal”.

Badalona, 21 de juny de 2019

twitter @AjBadalona