Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El dijous 30 de març, presentació a Badalona del programa Ocell de Foc: Joves, espais de vida i trencament

27/03/2023 ::    

Convocatòria de premsa

El programa té com a objectiu l’atenció integral a joves d’entre 16 i 30 anys, especialment d’aquells i aquelles amb problemàtica de salut mental

Aquest dijous 30 de març, a les 12.30 hores, al Centre Cultural El Carme (Francesc Layret, 78), tindrà lloc la presentació a Badalona del programa Ocell de Foc: Joves, espais de vida, i trencament d'estigmes.

Badalona i Sant Adrià de Besòs són dues de les poblacions del Barcelonès Nord on el Departament de Treball de la Generalitat de Catalunya impulsa aquest programa. En el cas de Badalona, el programa compta amb la col·laboració de l’Ajuntament i del teixit social i associatiu d’aquesta ciutat.

El programa Ocell de Foc té com a objectiu l’atenció integral a joves d’entre 16 i 30 anys, especialment d’aquells i aquelles amb problemàtica de salut mental i el seu acompanyament cap a l’autonomia personal i la construcció d’una vida independent, proporcionant-los les eines i els recursos per assolir la inserció laboral o la recuperació del seu itinerari formatiu.

La presentació del programa comptarà amb la presència d’Isabel Garcia, subdirectora general de Treball en la Diversitat de la Generalitat de Catalunya; Andrea Zapata, regidora de Joventut, Participació ciutadana i Coordinació Territorial; David Torrents, tercer tinent d'Alcaldia i regidor de l'Àmbit de Protecció Social a les Persones i Impuls Comercial; Àlex Montornès, primer tinent d'Alcaldia i regidor de l'Àmbit d'Impuls de Ciutat i Reconstrucció COVID; i Javier Luque, de la gerència de la Cooperativa d’Iniciativa Social Gedi al Barcelonès Nord.

Badalona, 27 de març de 2023

twitter @AjBadalona