Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

El Centre de Recursos i Assessorament per a les Dones de Badalona (CRAD) inicia el nou curs el dilluns 7 d’octubre

24/09/2019 ::

Les inscripcions per poder participar en els diferents tallers es podran fer fins aquest divendres 27 de setembre

El Centre de Recursos i Assessorament a les Dones (CRAD) de Badalona inicia el dilluns 7 d’octubre un nou curs amb noves ofertes adreçades a les dones que tenen cura dels fills. La voluntat d’aquests nous tallers és crear un espai de relació lúdic i educatiu en comú entre dones i infants on poder compartir experiències.

Aquest any també s’amplia l’horari ja que els dos nous cursos Costura en família i Biodansa en família es faran els dijous a la tarda, entre les 17 i les 18.30 hores. El que no canvia és el lloc ja que totes les activitats es faran a l’antic escorxador (carrer de l’Arquitecte Fradera, s/n).

La resta de tallers programats continuen en la mateixa línia de treball d’altres anys tractant diversos àmbits com ara el de desenvolupament personal; els d’habilitats instrumentals i artístiques o l’àmbit de llengües i literatura.

Les dones que vulguin participar en alguns dels tallers poden inscriure’s fins aquest divendres, 27 de setembre, presencialment al CRAD, o en línia a www.pre.badalona.cat.

Badalona, 24 de setembre de 2019

twitter @AjBadalona