Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Dotze nous agents s’incorporen a la Guàrdia Urbana de Badalona

01/12/2021 ::

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, els ha lliurat aquest migdia les credencials en un acte al parc del Gran Sol de Llefià

Al parc del Gran Sol del barri de Llefià ha tingut lloc aquest migdia l’acte de presentació dels 12 nous agents que s’incorporen al cos de la Guàrdia Urbana de Badalona. L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, acompanyat del regidor de l’Àmbit de Govern i Seguretat Ciutadana, Christian Carneado, de la regidora del districte 4, Araceli Cruz, i del superintendent de la Guàrdia Urbana, Conrado Fernández, ha lliurat les credencials als nous agents, 11 homes i 1 dona.

Durant l’acte de presentació, l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, ha manifestat que: “avui és un dia feliç per a la ciutat perquè podem incorporar més efectius a la Guàrdia Urbana al servei de la seguretat dels veïns i les veïnes de Badalona, una qüestió que és cabdal per aquest nou Govern i per a la qual posarem tots els esforços i recursos necessaris”.

L’alcalde ha avançat que l’Ajuntament de Badalona convocarà 26 noves places d’agents de la Guàrdia Urbana perquè puguin accedir el pròxim curs de l’Escola de Policia el 10 de gener i poder pal·liar l’actual dèficit d’agents, xifrat en uns 40 efectius. En aquest sentit, l’alcalde ha assenyalat que s’està treballant per aconseguir la fita d’una ràtio d’1,5 agents per cada 1.000 habitants, la qual cosa situaria la plantilla de la policia local en els 300 agents.

A banda de l’increment d’efectius, l’alcalde ha reiterat el compromís del govern municipal d’invertir un milió d’euros en la reforma de les instal·lacions de la Comissaria i destinar 1,4 milions d’euros en millores tecnològiques com ara sala de control amb GPS i sistemes de videovigilància.

El procés de selecció dels nous agents, que ja han començat a treballar, s’ha fet mitjançant mobilitat interadministrativa.

Badalona, 1 de desembre de 2021

twitter @AjBadalona