Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Divendres, 31 de gener, es presenta l’associació Restarting Badalona

29/01/2020 ::

Convocatòria de premsa

L’acte tindrà lloc a les 11 hores, a l’edifici municipal El Viver

Aquest divendres, 31 de gener, a les 11 hores, es farà a la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12), la presentació de Restarting Badalona, una associació privada, sense ànim de lucre, fundada per una trentena de persones de Badalona de diferents camps professional. Durant la trobada Restarting presentarà els seus objectius i les motivacions de la seva posada en marxa.

A la presentació hi assistiran l’alcalde accidental de l’Ajuntament de Badalona, Rubén Guijarro, i una representació de la nova entitat encapçalada pel seu president d’honor, Màrius Rubiralta.

Segons els seus membres, Restarting Badalona és una associació oberta al conjunt de l'ecosistema innovador local i internacional. És un projecte per fer present la ciutat en el futur aprofitant totes les seves potencialitats. Restarting Badalona és un punt de trobada per a totes aquelles persones, entitats, empreses, que vulguin participar i sumar en fer de Badalona un territori innovador i que impulsi a la ciutat cap a la societat del coneixement.

Badalona, 29 de gener de 2020

twitter @AjBadalona