Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Dimecres, 22 de gener, festa d’inauguració de l’Estadi Municipal de Badalona

17/01/2020 ::

L’esdeveniment coincideix amb el partit de setzens de finals de la Copa del Rei que enfrontarà el Club de Futbol Badalona amb el Granada

L’Ajuntament ha organitzat des de les 18 hores una Fan Zone davant l’Estadi, amb activitats per a tots els públics, i a partir de les 20 hores, actuacions musicals com les del cantant Miki Núñez a peu de gespa

L’Estadi Municipal de Badalona i el seu entorn viurà una festa, i no només esportiva, amb motiu del partit de setzens de finals de la Copa del Rei que, dimecres, 22 de gener, enfrontarà el Club de Futbol Badalona i el Granada Club de Futbol de la primera divisió. La festa servirà per inaugurar de manera oficial aquesta instal·lació esportiva que, després d’una inversió de 7,18 milions d’euros, acull des del gener del 2017 els partits del CF Badalona.

Des de les 18.hores, l’Ajuntament ha previst la instal·lació d’una Fan Zone, a l’aparcament situat davant l’entrada principal de l’Estadi a l’avinguda dels Vents. Es pretén que sigui un espai ple d’activitats, jocs i dinamització dirigit a un públic de totes les edats i amb el futbol com a fil conductor.

A partir de les 20 hores la festa es trasllada també a dins de l’Estadi amb sorpreses, sortejos, animació i amb un paper destacat de la música, amb la participació especial de Miki Núñez, conegut cantant pel seu pas pel programa de televisió Operación Triunfo, com a representant d’Espanya al festival d’Eurovisió de l’any 2019 i per èxits com La venda o Celébrate.

El partit de futbol de l’eliminatòria de 16ens de la Copa del Rei començarà a les 21 hores.

Una festa per a un camp modern

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha remarcat: "Formalment, no s'ha arribat mai a fer una festa d'inauguració del nou Estadi Municipal de Badalona. Tot i que ja fa 3 anys que es va començar a fer servir, és una demanda que ens porten fent tant el club com els veïns, i ho volem fer coincidir en el moment de màxima expectació que ha tingut el Club de Fútbol Badalona fins ara”. “Aprofitarem un campionat com la Copa del Rei, amb un estadi ple i amb molta il·lusió després d'haver eliminat al Getafe en la darrera ronda per fer aquesta celebració. Estic convençut que això donarà molta energia als escapulats per passar als vuitens de final del campionat", ha afegit.

L’Estadi Municipal té un aforament de 4.170 persones, disposa de gespa artificial de darrera generació i unes dimensions del camp de joc de 105 x 68 metres. Les obres de construcció van tenir una durada de 19 mesos amb una inversió de 7,18 milions d’euros. Després de deixar l’històric camp de l’avinguda de Navarra, i de jugar durant uns anys al camp municipal de Montigalà, el Club de Futbol Badalona fa ús del nou Estadi fruit d’un conveni amb l’Ajuntament.

Trajectòria brillant a la Copa

El Badalona CF, actualment en la Segona Divisió B, arriba a aquesta eliminatòria a partit únic de la Copa del Rei de futbol després d’una brillant trajectòria eliminant entre altres al Getafe CF, de 1a divisió, i al Real Oviedo de la segona.

Preus de les entrades

El CF Badalona ha fet públic que es poden adquirir les entrades anticipadament a les oficines del club fins al dimarts 21 de gener, entre les 17.30 hores i les 20 hores.

Tribuna alta. Zones B1 i B2: 30 euros.

Tribuna baixa. Zones C1, C2, C3 i C4: 25 euros.

General (gols i lateral): 20 euros el dia del partit i 15 euros anticipada.

Abonats i menors de 18 anys: 10 euros.

Socis: 5 euros.

Badalona, 16 de gener de 2020

twitter @AjBadalona