Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Dimarts 10 de desembre es presenta la cursa urbana Sant Silvestre Badalona

09/12/2019 ::

Convocatòria de premsa

La 1a edició d’aquesta cursa tindrà lloc diumenge 29 de desembre amb sortida al passeig Marítim, a tocar del Port

Aquest proper dimarts, 10 de desembre, a les 10 hores, a la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12), tindrà lloc la presentació de la cursa urbana Sant Silvestre, que celebra la seva 1a edició a Badalona el diumenge 29 de desembre.

L’acte de presentació comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor; la regidora d’Esports, Helena Bayo, el president de la Federació Catalana d’Atletisme, Joan Villuendas, el director de Comunicació del RACC, Josep Maria Miret, el gerent de Motroprim, Lluís Conesa i el director tècnic de la cursa, Domingo López.

Aquesta cursa urbana constarà de diferents recorreguts: un de 5 km, que sortirà a les 08.45 h; un de 10 km, que sortirà a les 09.15 h, i el circuit infantil, que sortirà a les 10.45 h en el mateix passeig.

La Sant Silvestre també té un caràcter solidari donat que una part de la inscripció es destinarà a col·laborar amb la Creu Roja del Barcelonès Nord, amb el programa d’ajuda als col·lectius més vulnerables.

Badalona, 9 de desembre de 2019

twitter @AjBadalona