Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Demà dimecres es presenta a Badalona les novetats de la cursa Ponle Freno

15/03/2022 ::    

Convocatòria de premsa

Badalona torna a ser el primer escenari del circuit de carreres 2022 que es farà a 9 ciutats diferents

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, presentarà demà dimecres, 16 de juny, a les 12.30 hores, a la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver (pl. de l’Assemblea de Catalunya, 9-12), les novetats de l’edició d’aquest any de la cursa solidària Ponle Freno que se celebrarà el diumenge 27 de març i que té com a objectiu conscienciar sobre la seguretat vial. La recaptació de la cursa es destina al suport de les víctimes d’accidents de trànsit.

L’acte comptarà amb la presència de la responsable de comunicació del Circuito Carreras Ponle Freno, Natalia Rico; del director general del Centro de Estudios y Opinión de Ponle Freno AXA i de la Fundació AXA, Josep Alonso; del director de l’Institut Guttmann, Josep M. Ramírez; del campió del món de marató, Martín Fiz, i del responsable de running/atletisme de l’empresa de roba esportiva Luanvi, Joan Perarnau.

Badalona obrirà, una vegada més el circuit de curses organitzat per la Fundació Atresmedia el 27 de març. Després es faran a València (24 d’abril), a Saragossa (8 de maig), a Màlaga (11 de juny), a Pontevedra (18 de juny), a Vitòria (11 de setembre), a Santander (25 de setembre), a Madrid (20 de novembre) i a Las Palmas de Gran Canàries (18 de desembre).

Badalona, 15 de març de 2022

twitter @AjBadalona