Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Constitució de la Taula d’Aliments de Badalona

10/09/2020 ::    

Convocatòria de premsa

Entre els seus objectius hi ha garantir l’accés a l’alimentació de totes aquelles persones vulnerables que ho necessiten

Aquesta tarda a les 17 hores a la sala de premsa de l’edifici municipal el Viver (Plaça de l'Assemblea de Catalunya, 9-12) es constitueix la Taula d’Aliments de Badalona. Hi assistirà el regidor de l’Àmbit de Serveis Socials i Participació de l’Ajuntament de Badalona, Miguel Jurado, i representants de les 13 entitats constituents.

Entre els principals objectius de la Taula, formada inicialment per 13 entitats, es troba la millora de distribució d’alimentació per les persones i famílies de Badalona en situació de vulnerabilitat i la unificació dels criteris per a la cistella de productes que es distribueixen i la informatització del sistema.

En aquest acte, representants de les entitats constituents i de l’Ajuntament signaran l’acta de constitució i els objectius de la primera Taula d’Aliments de Badalona. També hi assistirà una representació de la Federació d’Associacions de Veïns de Badalona (FAVB).

Badalona, 10 de setembre de 2020

twitter @AjBadalona