Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Comunicat del Govern municipal en relació amb l’incendi en un aparcament soterrani a l’avinguda del Doctor Bassols del barri de Llefià

03/12/2021 ::    

Comunicat de premsa

Amb relació amb l’incendi en un aparcament soterrani aquesta passada nit a un aparcament soterrani privat de l’avinguda del Doctor Bassols del barri de Llefià el Govern municipal manifesta que:

· Guàrdia Urbana de Badalona, Mossos d’Esquadra i Bombers han hagut d’actuar aquesta passada nit, després d’un avís rebut a les 23.48 hores, per un incendi en un aparcament a l’avinguda del Doctor Bassols del barri de Llefià.

· A conseqüència del sinistre, ocorregut a la segona planta de l’aparcament, s’han cremat 3 vehicles i 2 més han resultat parcialment afectats.

· Bombers ha fet ventilació del fum que havia afectat l’aparcament i també la Biblioteca municipal Llefià-Xavier Soto. Una vegada feta l’avaluació pels tècnics s’ha constatat que la biblioteca podrà obrir aquesta tarda amb el seu horari habitual de 16 a 20.30 hores.

· Pel que fa a les causes del sinistre, a l’espera de l’informe definitiu, les primeres hipòtesis de Bombers apunten que no ha estat provocat voluntàriament i que podria tenir el seu origen en causes fortuïtes.

· El Govern municipal lamenta que davant d’aquest fet, o d’altres similars, es faci difusió d’informacions no contrastades o “fakes news” que malmeten la imatge de la ciutat.

Badalona, 3 de desembre de 2021

twitter @AjBadalona