Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Comunicat del Govern municipal en relació amb les persones afectades del bloc de pisos del carrer de Granada número 22 de Badalona

02/12/2022 ::    

Comunicat de premsa

En relació amb la situació de les persones afectades pel desallotjament de l'edifici del carrer Granada número 22 de Badalona pel seu risc de col·lapse, el Govern municipal informa que:

    • L’Ajuntament de Badalona ha fet seguiment de les famílies afectades des que a causa de l’esfondrament parcial del bloc d’habitatges van haver de ser desallotjades el passat 10 de març de 2022.

    • Les cinc famílies que han necessitat atenció han rebut allotjament temporal durant vuit mesos en diversos establiments hotelers a càrrec de l’Ajuntament de Badalona mitjançant diversos Decrets d'emergència.

    • A quatre de les cinc famílies se’ls ha assignat un pis de lloguer social a través de la mesa d’emergència habitacional. Tres d’aquestes famílies ja han signat el contracte i una quarta resta pendent de la signatura. La cinquena d’aquestes famílies no reuneix els requisits necessaris per a l’accés a un pis de lloguer social a través de la mesa d'emergència i se’ls ha ofert un pis de lloguer per sota del preu de mercat de la borsa de lloguer de l’Oficina Local d’Habitatge de Badalona.

    • Els preus de lloguer per a cadascuna de les famílies es fixen depenent de les seves condicions econòmiques.

    • La Comissió tècnica d'atenció a les famílies del carrer de Granada 22 segueix en actiu per ajudar en la resolució dels problemes hipotecaris, per continuar les negociacions amb les companyies d’assegurances i de serveis i per a la recuperació dels béns i pertinences que es troben dins l'immoble. L'Oficina Local d'Habitatge també continua acompanyant els diversos afectats.

Badalona, 2 de desembre de 2022

twitter @AjBadalona