Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Comunicat del Govern de Badalona amb relació a la situació dels sistemes d’aigua calenta i sanitària de tres instal·lacions esportives de la ciutat

25/11/2020 ::

Convocatòria de premsa

Amb relació a la situació dels sistemes d’aigua calenta i sanitària de tres instal·lacions esportives de la ciutat, el Govern de Badalona comunica que:

– En els darrers dies l’empresa encarregada de fer el control i manteniment dels sistemes d’aigua calenta i sanitària de les instal·lacions esportives ha estat fent controls i els continuarà fent durant la pròxima setmana.

– En aquests controls que es fan regularment s’han detectat tres positius a les analítiques per legionel·la a les instal·lacions del camp de futbol de Bufalà, el pavelló de Bufalà i el pavelló de Casagemes.

– L’Ajuntament de Badalona està pendent de rebre l’informe de l’empresa gestora del control i el Departament de Salut de la Generalitat per veure les actuacions que s’hauran de dur a terme per corregir la situació.

– Una vegada el Departament d’Instal·lacions Esportives tingui l’informe de la situació amb les actuacions a realitzar es podrà fer un calendari un i pressupost de les mateixes.

– Cal esmentar que el tancament de les instal·lacions durant l’estat d’alarma no ha ajudat al seu bon manteniment. Tot i això, el govern està treballant per implementar a curt termini un pla de xoc de manteniment correctiu de les instal·lacions esportives per evitar que tornin a succeir situacions com aquesta.

– L’afectació del tancament preventiu de vestidors és mínim, donat que els espais de dutxes estan tancats al públic com a mesura preventiva per la crisi sanitària en virtut del que estableix la resolució SLT/2983/2020 de la Generalitat de Catalunya.

Badalona, 25 de novembre de 2020

twitter @AjBadalona