Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Comunicat del Govern de Badalona amb relació a la situació de les famílies afectades per l’enderrocament de l’edifici del passatge de la Torre número 16

30/09/2020 ::

A mb relació a la situació de les famílies afectades per l’enderrocament de l’edifici del passatge de la Torre número 16, el govern municipal comunica que:

    – L'Ajuntament de Badalona ofereix una solució temporal a aquelles famílies afectades per l’enderrocament i que no tenen menors a càrrec seu. En aquests casos l’Ajuntament ofereix anar al centre d'acollida municipal per a emergències habitacionals de Can Bofí Vell.

    – Respecte a les famílies afectades que tenen menors a càrrec seu, l’Ajuntament de Badalona s’ha posat en contacte amb la Generalitat de Catalunya per donar una resposta temporal a aquests casos a través del Centre d'Urgències i Emergències Socials de Barcelona (CUESB).

    – L’Ajuntament de Badalona no ofereix cap solució alternativa a aquelles persones que ocupaven il·legalment algun dels habitatges de l’edifici que va ser enderrocat.

Badalona, 30 de setembre de 2020

twitter @AjBadalona