Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona té a punt l’Operació Fred per activar en el moment que aquest hivern les temperatures baixin a 0ºC

30/01/2019 ::            

El dispositiu de l’Operació Fred s’activarà per donar resposta a aquesta situació d’emergència i atendre a les persones sense sostre durant els dies de baixes temperatures

L’Ajuntament de Badalona compta amb el dispositiu de mitjans humans i tècnics per actuar a la via pública en el cas que es produeixi alguna emergència causada per la baixada dels termòmetres

L’Ajuntament de Badalona activarà aquest hivern el dispositiu de l’Operació Fred en el moment que les temperatures se situïn per sota d’un grau centígrad. L’Ajuntament té mobilitzat el personal i els mitjans de les diferents àrees per fer front a les afectacions en infraestructures i serveis de la ciutat que es puguin veure afectats per les condicions climàtiques adverses que es poden donar en un episodi per onada de fred.

L’Ajuntament de Badalona, a través de l’Àrea de Serveis Socials i amb la col·laboració de la Fundació Roca i Pi, Folre, Càritas, Creu Roja i altres entitats de la taula sense llar, activarà el dispositiu de l’Operació Fred, que ofereix aixopluc a les persones sense sostre en episodis meteorològics extrems. En aquest sentit, des de l’Ajuntament es promou la campanya "Ajuda'ns a ajudar" per contribuir a la protecció d'aquest col·lectiu i demanant a la ciutadania que si veuen una persona sense sostre a la ciutat, durant els dies de baixes temperatures, n’informin al telèfon de Guàrdia Urbana 93 483 29 01.

Mentre duri el possible episodi d’onada de fred els serveis i departaments de l’Ajuntament de Badalona treballaran de manera coordinada per a preveure i resoldre les complicacions que es puguin derivar, activant els recursos humans i materials disponibles i coordinant-los amb els serveis d’emergències.

Davant d’un episodi d’onada de fred, l’Ajuntament de Badalona aconsella la població seguir les informacions emeses pels mitjans de comunicació i les indicacions de Protecció Civil de la Generalitat. És aconsellable seguir els consells i les informacions de les previsions meteorològiques i de l'estat de la xarxa viària.

Consell per nevades i glaçades

http://www.meteo.cat/

http://transit.gencat.cat/ca/informacio_viaria/estat_del_transit/

@emergenciescat

@meteocat

@transit

Badalona, 30 de gener de 2019

twitter @AjBadalona