Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona disposarà de servei de Punt Lila durant la Festa Major

10/08/2023 ::    

Les nits del 14 i 15 d’agost hi haurà un punt d’atenció ubicat a passeig de la Rambla, a l’altura del monument a Roca i Pi

L’Ajuntament de Badalona instal·larà durant les dues nits de concerts de la Festa Major (el 14 i 15 d’agost) un Punt Lila que estarà ubicat al passeig de la Rambla, entre el monument a Roca i Pi i l’Escola del Mar. Des del Departament de Feminismes s’ha impulsat aquest servei amb l’objectiu d’oferir espais per a la prevenció de l’assetjament, l’abús i les agressions sexuals, masclistes i LGTBIfòbiques als espais públics.

El servei de Punt Lila estarà operatiu els dos dies entre les 21 i les 4.30 hores. No obstant això, la carpa de referència no es muntarà fins que no acabin els castells de foc que es faran a la zona per evitar qualsevol risc. Mentre no estigui muntada la carpa, les agents d'igualtat encarregades de la gestió del servei faran itinerància per la zona de la festa desplegant les seves tasques de divulgació, informació i actuació.  A banda de la carpa del Punt Lila, també s’habilitarà un espai segur a l’interior de l’Escola del Mar per si qualsevol persona necessita una atenció personalitzada o privacitat.

Badalona, 10 d’agost de 2023

twitter @AjBadalona