Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona completa la instal·lació de desfibril·ladors automàtics a tots els poliesportius i camps de futbol municipals

12/02/2019 ::    

Els poliesportius de Montigalà i dels Països Catalans i els camps de futbol de Lloreda, Pere Gol i Pomar s’han afegit a les instal·lacions cardioprotegides

Els poliesportius de Montigalà i dels Països Catalans i els camps de futbol de Lloreda, Pere Gol i Pomar ja estan dotats de desfibril·ladors automàtics, completant la segona fase per aconseguir que Badalona sigui una ciutat cardioprotegida.

Amb la incorporació dels nous desfibril·ladors en aquestes cinc instal·lacions esportives, aquest equipament de cardioprotecció ja es troba a tots els poliesportius, els camps de futbol municipals, la piscina municipal Mireia Belmonte i a les pistes d’atletisme Paco Águila. D’aquesta manera l’Ajuntament de Badalona ha dotat de desfibril·ladors les instal·lacions esportives que, generalment, acullen un nombre d’usuaris més elevat.

Aquests aparells s’afegeixen als que ja s’han instal·lat als següents equipaments esportius municipals:

– Pistes d’atletisme Paco Águila

– Poliesportiu de Casagemes

– Poliesportiu de Llefià

– Poliesportiu de Bufalà

– Poliesportiu de la Plana

– Complex esportiu Can Cabanyes

– Piscina municipal Mireia Belmonte

– Camp de futbol de Bufalà

– Camp de futbol de Llefià

– Estadi Municipal de Badalona

– Campo de futbol de Badalona Sud

Per tal de fer de Badalona una ciutat cardioprotegida s’ha dotat de desfibril·ladors automàtics els sis mercats municipals i a les farmàcies de la ciutat.

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor ha destacat “s’estan donant passes en la bona direcció per aconseguir ser una ciutat totalment cadioprotegida. Aquest govern – ha manifestat Pastor – ha completat la instal·lació de DEAS a tots els poliesportius i camps de futbol de la ciutat, una fita important per l'esport i la salut a la ciutat”. L’alcalde ha recordat que “amb gestos com aquests, es poden salvar vides, com va passar al desembre durant un partit de bàsquet. És tant important tenir desfibril·ladors com la formació al personal municipal per fer-lo servir, tasca que s'està desenvolupant des de Protecció Civil d'una manera exemplar".

L’empresa Neosalus, ha estat l’adjudicatària de la instal·lació dels desfibril·ladors. En el projecte de Badalona Ciutat Cardioprotegida també s’inclou la formació en l’ús de desfibril·ladors de les persones responsables de les instal·lacions.

Badalona, 12 de febrer de 2019

twitter @AjBadalona