Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona commemora el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones

20/11/2018 ::

L’Ajuntament programa per aquest divendres diversos actes per conscienciar sobre la greu problemàtica social

Badalona commemorarà aquest proper divendres 23 de novembre el Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. Durant tot el dia hi haurà actes commemoratius a la ciutat.

Recordem que aquest 2018 fa 10 anys que Catalunya disposa d’una llei que lluita pels drets de les dones a eradicar la violència masclista.

L’Ajuntament de Badalona vol seguir denunciant i visibilitzant que la violència masclista no ha de ser una forma de relacionar-se. Per aquest motiu ha programat aquests actes:

A les 10 hores, a la plaça Roja. Sota el lema “Trenquem l’espiral de la violència vers les dones”, la comissió del 25 de novembre de Badalona Sud prepararan una acció ciutadana amb la voluntat de prendre consciència col·lectiva de la problemàtica social que representa la violència masclista

A les 17.30 hores, a la plaça de la Vila. Acte de ciutat, organitzat conjuntament amb la Federació de Dones de Badalona, amb l’espectacle multidisciplinari El paraigua negre. Per acabar la jornada es llegirà el manifest commemoratiu del Dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones i amb la projecció del curtmetratge El orden de las cosas dels germans César i José Esteban Alenda.

A l’inici de l’acte es guardarà un minut de silenci per a totes les víctimes de la violència de gènere.

Badalona, 20 de novembre de 2018

twitter @AjBadalona