Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona acull la X edició del Torneig Internacional de Benjamins CUP U9 que organitza el Club de Futbol Sistrells

29/04/2019 ::

Del 3 al 5 de maig, 20 equips benjamins es donaran cita a la Zona Esportiva Can Cabanyes per participar en el campionat

Avui s’ha presentat la X edició del Torneig Internacional de Benjamins CUP U9 que anualment organitza el Club de Futbol Sistrells de Badalona i on hi participaran, els dies 3, 4 i 5 de maig, 20 equips de futbol, d’àmbit nacional i internacional L’objectiu del torneig és fomentar el joc net i els valors de respecte, sacrifici i solidaritat mitjançant el futbol.

Durant els tres dies que dura el campionat, els infants, de diferents nacionalitats i procedències, competeixen a la Zona Esportiva Can Cabanyes per aconseguir el millor resultat possible i conviuen en un espai comú entre els partits i durant els àpats, fet que afavoreix la interrelació entre els participants i el foment de la companyonia. Aquest esperit de convivència és un dels principals valors que es vol difondre la CUP U9 per tal de ser un exemple d’integració de diferents cultures.

El Torneig de Benjamins reuneix al voltant de 300 participants i unes 2000 persones que acompanyen als infants. Es tracta d’un esdeveniment sense ànim de lucre i busca, essencialment, formar als infants en uns valors positius cedint-los tot el protagonisme per tal que gaudeixin de l’experiència més enllà del resultat aconseguit al camp.

Badalona, 29 d’abril de 2019

twitter @AjBadalona