Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona acull la primera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

21/11/2018 ::

La competició també serà prova oficial del Campionat de Catalunya d'Hivern de Vòlei Platja

Aquest dissabte, 24 de novembre, la platja dels Pescadors de Badalona acull, entre les 9 i les 14 hores, la primera prova de la V Lliga d’Hivern de Vòlei Platja, organitzada per la Federació Catalana de Voleibol. L’objectiu d’aquesta lliga és donar una oferta reglada de competició durant l’hivern als amants d’aquest esport. La competició també serà prova oficial del Campionat de Catalunya d'Hivern de Vòlei Platja.

La platja dels Pescadors serà, un any més, una de les seus de la Lliga d’Hivern de Vòlei platja que s’allargarà fins al mes d’abril, amb un total de sis competicions al llarg del litoral català. L’any passat es va celebrar a Badalona la cinquena de les proves del circuit d’hivern amb una participació de 46 parelles inscrites, 24 en categoria masculina i 22 en la femenina.

Després de Badalona, les següents proves es celebraran el dissabte 15 de desembre a Barcelona i el 26 de gener a Cunit. Aquesta darrera prova, a més, estarà emmarcada dins el circuit d’hivern que organitza la Real Federación Española de Voleibol.

Badalona, 21 de novembre de 2018

twitter @AjBadalona