Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona acull la cursa La Rentrée que es correrà aquest diumenge 24 de setembre

20/09/2023 ::

La Rentrée consta de dues distàncies competitives: una de 10 i una de 5 quilòmetres, i una tercera no competitiva de foment a la participació

El litoral badaloní acull aquest diumenge, 24 de setembre, la cursa La Rentrée, una cursa inclusiva que constarà de dues distàncies competitives: una de 10 quilòmetres i una de 5 quilòmetres (que comptaran amb cronometratge oficial) i una tercera cursa no competitiva, amb un caire més familiar i on es poden portar mascotes, de 3 quilòmetres.

El punt de sortida i arribada de la cursa estarà situat al passeig de la Rambla, a l’alçada del monument a Roca i Pi, on hi haurà servei de guarda-roba. La sortida de les carreres de 10 i 5 quilòmetres serà a les 10 hores, i la de 3 quilòmetres, a les 11.30 hores.

Els dorsals i la bossa del corredor es poden recollir dissabte, 23 de setembre, de 10 a 20 hores, i el mateix diumenge 24, dia de la cursa, de 8 a 11 hores a l'Escola del Mar. Centre d’Estudis Marins de Badalona (passeig de la Rambla, 37). Les inscripcions per poder participar a la cursa es tanquen demà dijous, 21 de setembre de 2023, a les 23.59 hores.

La cursa també té un vessant solidari atès que les persones que vulguin podran fer un donatiu a la Creu Roja en el moment de la seva inscripció.

L’acte ha comptat amb la presència el primer tinent d’alcalde i regidor de l’Àmbit d’Hisenda i Finances, Recursos Interns, Esports i Seguretat de l’Ajuntament de Badalona, Juan Fernández; la regidora de l’Àrea de Gent Gran, Feminismes i LGTBIQ+ i Diversitat Funcional, Florencia Badia; del regidor de l’Àrea de Coordinació Territorial i adjunt d’Esports, Juan José Portillo, Jaime Grau, gerent de Zona Vip Events, l’empresa badalonina organitzadora de la cursa, i dels diferents patrocinadors.

El primer tinent d’alcalde, Juan Fernández, ha destacat que: “estem molt satisfets que organitzadors i patrocinadors apostin per Badalona com a circuït de curses, aquests esdeveniments són benvinguts perquè, a més de fomentar la participació esportiva dels badalonins i badalonines, són molts positius per a la projecció de la imatge de la ciutat”.

Badalona, 20 de setembre de 2023

twitter @AjBadalona