Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona acull el 24 de desembre la cursa familiar ‘Nadalenca’

16/12/2022 ::

L’esdeveniment inclou un recorregut de 3 kilòmetres amb sortida i arribada a la Rambla, una xocolatada i una festa amb música i animació

El pròxim dissabte 24 de desembre al matí Badalona serà escenari de la cursa-marxa familiar Nadalenca, un esdeveniment per omplir els carrers de la ciutat de l’esperit festiu d’aquestes dates gràcies a l’esport. A partir de les 11 hores les persones que vulguin participar podran fer un recorregut de 3 kilòmetres, sigui corrents o caminant, amb sortida i arribada al passeig de la Rambla, a l’altura del monument de Roca i Pi. En finalitzar la prova hi haurà una xocolatada, música i animació.

Les inscripcions a la prova, que es poden fer a través del web www.bsevents.cat, tenen un cost de 5 euros i inclouen la participació, un barret de Pare Noel i la xocolatada. També es podran fer inscripcions el mateix dia de la cursa en el punt de sortida amb un cost de 6 euros. La recollida del dorsal i del barret es podrà fer el divendres 23 al Decathlon de Badalona o el dissabte 24 a la línia de sortida de la prova.

La ‘Nadalenca’ de Badalona inclou premis en categoria masculina, femenina i persones en cadires de rodes, però serà imprescindible portar el barret de Pare Noel en el moment de creuar la línia de meta.

Badalona, 16 de desembre de 2022

twitter @AjBadalona