Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona acull aquest cap de setmana la final del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalán Volei Tour 2023

22/08/2023 ::

La prova esportiva tindrà lloc a la platja del Pont del Petroli l’últim cap de setmana del mes d’agost

Badalona acull aquest cap de setmana del 26 i 27 d’agost les finals femenines i masculines del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalán Volei Tour, a la platja del Pont del Petroli. La final comptarà amb les 16 millors parelles de la temporada (8 femenines i 8 masculines) després d’haver-se disputat les proves puntuables a diferents localitat catalanes.

La competició va arrencar a Mataró el 13 i 14 de maig, i el calendari del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja va portar la competició a Vilanova i la Geltrú; Torredembarra; Tarragona; Cunit; Cambrils i Empuriabrava, abans de disputar-se la final a Badalona.

Els partits s’iniciaran dissabte i diumenge a partir de les 10 hores i fins les 20 hores, i la final femenina i masculina, es disputaran diumenge a partir de les 17.30 hores.

Els partits de la pista central es podran veure per l’streaming de la Federació Catalana de Voleibol, a través del seu canal de YouTube; i les finals es podran veure a través de la web del canal Esport3.

L’Ajuntament de Badalona i la Federació Catalana de Voleibol, comparteixen un any més l’objectiu de promocionar l’esport del vòlei platja i del voleibol, així com la promoció de la ciutat de Badalona i en especial del seu litoral.

Badalona, 22 d’agost de 2023

twitter @AjBadalona