Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona acollirà la primera prova del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2019

01/02/2019 ::

La platja dels Pescadors ja va ser escenari el passat mes de novembre de l’inici de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja

Badalona acollirà el pròxim dissabte 4 de maig la primera prova del calendari oficial del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja 2019 fruit d’un conveni entre l’Ajuntament i la Federació Catalana de Voleibol. Enguany el circuit s’ha ampliat a una novena prova que finalitzarà el cap de setmana del 7 al 8 de setembre al municipi de Cunit (el Baix Penedès).

L’ens federatiu, organitzador de la prova, ha escollit Badalona per a la primera prova estival del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja Vichy Catalan Vòlei Tour 2019, després que la platja dels Pescadors ja fos l’escenari, el passat 24 de novembre, de la primera prova de la Lliga d’Hivern de Vòlei Platja.

Després de l’inici el pròxim 4 de maig de la competició a Badalona, el calendari del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja es completa amb proves a Vilanova i la Geltrú (18 i 19 de maig); el Masnou (1 i 2 de juny); Lloret de Mar (8 i 9 de juny); Cambrils (22 i 23 de juny); Mataró (6 i 7 de juliol); Torredembarra (27 i 28 de juliol); Empuriabrava (24 i 25 d’agost) i les finals a Cunit el 7 i 8 de setembre.

L’objectiu dels organitzadors del Campionat de Catalunya de Vòlei Platja és ser un punt de trobada dels practicants d’aquest esport i permetre als aficionats la possibilitat de gaudir d’una competició reglada i adequada a tots els nivells, alhora que el circuit permet gaudir de les platges i el seu entorn.

Badalona, 1 de febrer de 2019

twitter @AjBadalona