Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona acollirà el 3 de març la cursa Ponle Freno que s’organitza a favor de la Seguretat Viària

15/02/2019 ::        

En l’edició 2019, Badalona serà la primera de les 7 ciutats que participen en aquest esdeveniment

Les característiques de la Cursa Ponle Freno a Badalona es presentaran en roda de premsa dimecres 20 de febrer

L’alcalde de Badalona, Álex Pastor, ha assistit avui a Madrid a la presentació, en roda de premsa, del circuit de curses Ponle Freno que és una iniciativa d’Atresmedia. Badalona, el dia 3 de març, serà la primera de les 7 ciutats que acolliran les curses solidàries i compromeses amb la Seguretat Vial i la reducció dels accidents de trànsit.

Cursa Ponle Freno a Badalona

Les característiques específiques de la cursa Ponle Freno a Badalona del pròxim diumenge 3 de març es donaran a conèixer en roda de premsa el dimecres 20 de febrer, a partir de les 12.30 hores a la sala de premsa de l’edifici el Viver de l’Ajuntament de Badalona (plaça de l’Assemblea de Catalunya 9-12).

A més de Badalona, el Circuit de Curses Ponle Freno 2019 es completa amb les curses a les ciutats de Múrcia (5 de maig); Màlaga (15 de juny); Pontevedra (29 de juny i edició nocturna); Vitòria (8 de setembre); Madrid (24 de novembre) i les Palmas de Gran Canària (9 de febrer de 2020). El Circuit de ciutats participants l’han presentat avui a l’Auditori d’AXA a Madrid, el director general d’Atresmedia Televisión, Javier Bardají, el cap de la unitat d’Ordenació Normativa de la Direcció General de Trànsit (DGT) i el president de l’Asociación ASPAYM (Asociación de Pacientes Afectados por Lesión Medular), o el campió del món de marató, Martín Fiz, entre altres personalitats i representants de l’organització i de les ciutats que acolliran les competicions.

Des de la primera cursa l’any 2008 a Madrid, el Circuit de Curses de Ponle Freno, impulsat per Atresmedia i altres entitats, s’ha estès a altres ciutats amb l’objectiu de recaptar fons en suport de les víctimes de trànsit i sensibilitzar el conjunt de la societat sobre la importància de la Seguretat Viària.

Badalona, 15 de febrer de 2019

twitter @AjBadalona