Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Badalona acollirà dijous 21 de març la primera edició de les Jornades de Gent Gran

El Centre Cívic la Salut serà l’escenari al matí de la jornada tècnica sobre “gent gran i solitud”

El ball i les activitats lúdiques tindran lloc a la tarda al Centre Cultural l’Escorxador

Badalona acollirà dijous 21 de març la primera edició de les Jornades de Gent Gran amb un programa centrat en Gent Gran i Solitud. Les activitats es divideixen en dues parts clarament definides. Al Centre Cívic la Salut, tindrà lloc durant el matí una jornada tècnica i a la tarda, al Centre Cultural l’Escorxador, tindrà lloc diverses activitats lúdiques, ball i berenar.

Jornada tècnica

De 9 a 13.30 hores, el Centre Cívic la Salut (avinguda del Marqués de Sant Mori) tindrà lloc la jornada tècnica sobre Gent Gran i Solitud amb una conferència, a les 10 del matí, a càrrec del director científic de l’Àrea de Gent Gran de l’Obra Social “la Caixa”, Javier Yanguas. Posteriorment, a les 11.30 hores es visualitzarà un curtmetratge i es debatrà en una taula rodona amb la participació, entre altres, de la cap del programa de Gent Gran de Càritas, Carme Gargallo; el coordinador territorial d’Amics de la Gent Gran, Pau Berbel; la coordinadora del projecte Radars Barcelona, Clara Costas i la infermera del CAP Nova Lloreda de Badalona Serveis Assistencials, Mariluz López.

Activitats lúdiques

A la tarda, en el Centre Cultural Escorxador Nau 3 (carrer de Don Pelai núm. 22) de 16 a 18 hores, tindran lloc diverses activitats lúdiques, com el ball d’envelat i berenar per als assistents.

Les Jornades de Gent Gran estan organitzades per l’entitat Amics de la Gent Gran i la Fundació Privada Llegat Roca i Pi amb la col·laboració de l’Ajuntament de Badalona i Badalona Serveis Assistencials, entre altres entitats

Per participar a la jornada cal inscripció prèvia que es pot realitzar:

– Telefònicament: trucant al 93.399.46.02

– Per correu electrònic a jornadesgentgranbdn@gmail.com

– O presencialment, a l’Associació de Veïns del Centre de Badalona, carrer de Sant Miquel, 34, de 17 a 19 hores.

Badalona, 13 de març de 2019

twitter @AjBadalona