Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Avui dimecres, 8 de juliol, s’ha reobert el Badiu Jove de Badalona

08/07/2020 ::

També reobriran l’Espai Jove de Morera i l’Espai Jove Supernova de Lloreda

A partir d’avui dimecres, 8 de juliol, el Departament de Joventut de l’Ajuntament de Badalona torna a obrir el Badiu Jove de dilluns a divendres, de 10 a 14 hores, i els dimarts també de 16 a 20 hores. El Badiu Jove, ubicat al carrer d’Ausiàs Marc, número 61, és un equipament juvenil on es presten serveis i programes amb la voluntat de proporcionar als joves la informació i els recursos necessaris per aconseguir una plena integració social i laboral.

L’atenció al públic per informació general es farà sense cita prèvia (tot i que es recomana demanar hora), però per les assessories de psicologia i formació es necessitarà demanar cita prèvia obligatòriament trucant al telèfon 93 483 29 34 o fent arribar un correu electrònic a badiujove@pre.badalona.cat. Els tràmits de garantia juvenil, certificat de penals i tallers presencials i online es farà a través de videoconferència.

L’equipament disposarà de les mesures de seguretat bàsiques adreçades a la ciutadania per protegir la salut i afavorir un retorn amb totes les garanties sanitàries com portar mascareta, utilitzar el gel hidroalcohòlic per a la desinfecció de les mans disponible a l’entrada o minimitzar l’afluència de persones dins l’oficina per respectar les distàncies de seguretat.

També avui reobriran l’Espai Jove de Morera (avinguda de Prat de la Riba, 93) i l’Espai Jove Supernova de Lloreda (avinguda de Catalunya 52-54) on es fan activitat de lleure educatiu. Els seu horari serà de dilluns a divendres de 16.30 a 20.30 hores.

Badalona, 8 de juliol de 2020

twitter @AjBadalona