Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest divendres 30 de setembre es presenta a Badalona la 7a edició de la prova 100 km vs Càncer Challenge en benefici d’AFANOC

28/09/2022 ::    

Convocatòria de premsa

La prova solidària tindrà lloc el diumenge 8 d’octubre al passeig Marítim

Aquest proper divendres, 30 de setembre, a les 9.30 hores, a la sala de premsa de l’edifici El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12), tindrà lloc la presentació de la setena edició de la prova 100 km vs Càncer Challenge, la qual es celebrarà el diumenge 8 d’octubre al passeig Marítim. Es tracta d’una activitat solidària en la qual s’hi pot participar corrent o caminant i pagant una inscripció.

L’acte comptarà amb la presència de l’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro; de la 4a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González; del president de la Plataforma Acció Badalona (coorganitzadora de la prova), Javier Cabrera; i d’un representant de l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya (AFANOC).

Aquesta prova té un caràcter cent per cent solidari ja que les inscripcions es destinaran a col·laborar amb l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya, una entitat que dona suport a nens i nenes que estan en tractament oncològic així com a les seves famílies.

Badalona, 28 de setembre de 2022

twitter @AjBadalona