Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest dimecres el BCIN acull la vuitena edició de “Badalona emprenedoria jove”

15/11/2021 ::    

La jornada d’aquest any girarà entorn a la innovació i transformació dels negocis i les empreses en temps de COVID

Badalona presenta aquest dimecres 17 de novembre a partir de les 9.30 hores al BCIN (carrer de Marcus Porcius, 1), la vuitena edició de la Jornada “Badalona emprenedoria joves” que aquest any se centra en el foment de la creativitat dins dels centres educatius i en el talent i la motivació dels joves per iniciar i poder desenvolupar les seves idees emprenedores. L’eix conductor d’enguany girarà entorn a la innovació i transformació dels negocis i les empreses en temps de COVID.

L’objectiu de la jornada és compartir experiències i apropar als joves la informació i els recursos existents per a que puguin dur a terme les seves iniciatives i desenvolupar les competències i actituds necessàries a l’hora d’assumir reptes quan s’empren un projecte professional. L’acte es va amb la voluntat de fomentar la motivació en els joves a l’hora d’emprendre nous projectes en el futur i que aquests tinguin una sortida professional i innovadora.

També es farà una taula rodona on diferents joves explicaran els seus projectes i la seva experiència personal després d’haver començat el seu negoci en el món de la producció i organització d'esdeveniments de diferents tipus, així com la visió dels joves que encara estan estudiant.

Aquest és el programa de la jornada previst:

    9.30 h Benvinguda i presentació de la jornada a càrrec de la segona tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit d’Educació, Feminisme, i LGTBIQ+, Ciutadania, Participació i Agenda 2030, Aïda Llauradó.

    9.45 h “Innovació i transformació personal en temps de COVID” a càrrec de Joan Parès, actual director estrategia i recursos humans a www.efficienthappiness.com i més de 20 anys com a director de persones a www.bancosantander.es.

    10.45 h Pausa

    11.15 h Presentació de diverses experiències viscudes per joves emprenedors i emprenedores:

    – Albert Quílez, director de Behind the Athlete, consultoria especialitzada en perfils d’alt rendiment. Gestiona i proporciona recursos per extreure el màxim potencial de la persona.

    – Rubén Ángel Rodríguez, fundador i gerent de Boscohen S.L., empresa de climatització, energia solar i aïllament tèrmic per la millora de l’eficiència energètica.

    – Xavier Oleart, fundador i director de projectes d’Edryx Healthcare, empresa que aprofita les últimes tecnologies per millorar l’eficiència del sistema sanitari, potenciar la digitalització i millorar la seva accessibilitat.

    – Ángela Rodriguez, co-founder i manager de Kope Poké, cafeteria d’especialitat i take away de menjar saludable.

    – Patricia Cabrera, co-founder & Key Account Manager de Lead2team, plataforma que permet a les empreses oferir comunicació directa amb els seus professionals a través dels canals més utilitzats com WhatsApp, Telegram o videotrucada.

    12.15 h Actuació Impro Show, a càrrec de Planeta IMPRO

    12.45 h Cloenda a càrrec del primer tinent d’alcaldia i regidor de l’Àmbit d’Impuls de Ciutat i reconstrucció COVID, Àlex Montornés.

L’acte comptarà també amb la presència de la regidora de l’Àrea de Joventut, Participació ciutadana i Coordinació territorial, Andrea Zapata.

La jornada “Badalona emprenedoria jove”, organitzada pel Departament de Joventut, els Servei d’Impuls Municipal de Promoció de l’Ocupació i el Servei d’Educació, se centra en el foment de la creativitat dins dels centres educatius i en el talent i la motivació dels joves per iniciar i poder desenvolupar les seves idees emprenedores.

Badalona, 15 de novembre de 2021

twitter @AjBadalona