Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest dilluns 3 d’octubre es presenta l’11a edició de la cursa Màgic BDN-Running

29/09/2022 ::

Convocatòria de premsa

El pròxim dilluns 3 d’octubre a les 12 hores, la sala de premsa de l’edifici municipal El Viver (plaça de l’Assemblea de Catalunya, 9-12), acollirà la presentació de l’11a edició de la cursa Màgic BDN Running, que es celebrarà el diumenge 16 d’octubre.

L’acte de presentació comptarà amb la presència de Rubén Guijarro, alcalde de Badalona; Teresa Gonzàlez, 4a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut de l’Ajuntament de Badalona; Guillem Franquesa, representant de Badalona Running; Sílvia Valls, responsable de màrqueting del centre comercial Màgic Badalona; Eduard Bosch, director de Zona Besòs d’Aigües de Barcelona; i el doctor Evarist Feliu, vicepresident de la Fundació Josep Carreras.

La Màgic BDN Running és un memorial a l’atleta badaloní Luis Condon, que va morir de leucèmia l'any 2012. Per aquest motiu, una part de la recaptació de les inscripcions es destina a la Fundació Josep Carreras, fet que referma l’esperit solidari de la cursa i la seva vinculació amb el teixit associatiu i social de la ciutat i el seu entorn.

Badalona, 29 de setembre de 2022

twitter @AjBadalona