Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest dijous 1 de desembre es presenta a Badalona el partit solidari “EL BÀSKET ÉS VIDA”

29/11/2022 ::    

Convocatòria de premsa

Es tracta d’un projecte solidari que té com a finalitat recaptar fons per a un dels projectes de The Ricky Rubio Foundation i la Fundació La Caixa que promou un nou gimnàs pediàtric a l’Hospital Universitari Vall d’Hebron de Barcelona

Aquest esdeveniment, que gira al voltant del bàsquet, tindrà lloc al Palau Municipal d’Esports de Badalona el diumenge 11 de desembre, a partir de les 17.30 hores, i comptarà amb influencers, actors, músics, humoristes i models

Aquest dijous 1 de desembre, a les 12 hores, a la sala de premsa del Palau Municipal d’Esports de Badalona, es farà la presentació del partit solidari “EL BÀSKET ÉS VIDA” que se celebrarà el diumenge 11 de desembre, a partir de les 17.30 hores, en aquest mateix recinte esportiu.

Es tracta d’una iniciativa que té com a finalitat recaptar fons per a un dels projectes més destacats de The Ricky Rubio Foundation que, juntament amb la Fundació La Caixa, promou el nou Gimnàs Pediàtric a l'Hospital Universitari Vall d'Hebron de Barcelona, una sala de rehabilitació física moderna que serà clau en la recuperació activa d'interns en tractament, pacients de traumatologia i trasplantats o sotmesos a cirurgies complexes.

L'acte compta amb el patrocini d'ENDESA, la col·laboració del Club Joventut Badalona i el suport de l'Ajuntament de Badalona i la Federació Catalana de Basquetbol.

A la roda de premsa hi intervindran el president The Ricky Rubio Foundation, Esteve Rubio, i el president de El Basket és Vida, Alberto Bejar. També hi participarà la quarta tinenta d'alcaldia i regidora de l'Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut de l’Ajuntament de Badalona, Teresa González.

El bàsquet serà l'eix central de l'esdeveniment del dia 11 de desembre participat per una combinació de youtubers, actors, músics, humoristes, models, diversió i humor, amb regals, ball i actuacions musicals al descans. Tresco, Ari Geli, Papi Gavi, Edu Esteve i Luca, del projecte Luca de Ricky Rubio Foundation, són alguns dels participants ja confirmats.

Les entrades per al gran espectacle del diumenge 11 de desembre, a partir de les 17.30 hores, posades a la venda al preu de 8 €, ja es poden retirar a la pàgina www.penya.com del Club Joventut Badalona, un dels col·laboradors principals juntament amb l'agència de Màrqueting 24 Street.

Badalona, 29 de novembre de 2022

twitter @AjBadalona