Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Aquest cap de setmana es disputa la 15a Copa Badalona de Minibàsquet al poliesportiu Llefià

22/09/2022 ::

La competició comptarà amb la participació d’onze clubs masculins i deu femenins de la ciutat

Inicialment estava previst que l’esdeveniment se celebrés al poliesportiu Montigalà, però finalment s’ha canviat la ubicació per motius logístics

El poliesportiu Llefià acollirà dissabte 24 i diumenge 25 de setembre la celebració de la 15a de Copa Badalona de Minibàsquet. Inicialment estava previst que l’esdeveniment es celebrés al poliesportiu Montigalà però finalment s’ha canviat la ubicació al poliesportiu Llefià per motius logístics. L’edició d’enguany comptarà amb la participació d’onze clubs i entitats esportives en categoria masculina i deu en categoria femenina.

Concretament, les entitats que participaran són les següents: A. E. Minguella, Club Joventut Badalona, C.B. Sant Josep Badalona, Sant Andreu de Natzaret, El Círcol, A.E.E. Col·legi Cultural, A.E. Badalonès, A. Bàsquet Bufalà, U.B. Llefià, A.E. Dosa Salesians BDN, Maristes Ademar i Badalona Bàsquet Club.

El sistema de competició de la Copa Badalona de Minibàsquet és de lligueta i no contempla semifinals ni finals, ja que l’objectiu de l’esdeveniment és que tots els equips participants juguin el mateix nombre de partits amb rivals de nivells similars.

Podeu consultar el calendari de la competició en el web municipal.

Badalona, 22 de setembre de 2022

twitter @AjBadalona