Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Ajornada fins al 14 de juny la cursa Màgic BDN Running

13/03/2020 ::

Les activitats paral·leles a la cursa es reprogramaran d’acord amb la nova data de l’esdeveniment

L’organització de la cursa Màgic BDN Running ha decidit ajornar la prova prevista per al diumenge 5 d’abril en compliment dels protocols de salut i seguretat com a conseqüència de les mesures de prevenció preses per l’Ajuntament de Badalona de l’extensió del COVID-19 i que afecten a actes massius fins el 13 d’abril. La nova data de la cursa serà diumenge 14 de juny amb el mateix recorregut.

La Fira del Corredor es celebrarà el dissabte 13 de juny i les activitats paral·leles a la cursa, com són els entrenaments, les activitats infantils o la running games, entre d’altres, es programaran entre finals de maig i principis de juny i es comunicaran amb suficient antelació.

Les persones inscrites mantindran la seva inscripció per al dia 1. En cas que no es pugui participar en aquesta data s’oferirà l’opció de gaudir d’una inscripció l’any següent o bé recollir els elements Màgic BDN Running inclosos en la inscripció i seguir col·laborant amb la donació a la Fundació Josep Carreras. Els inscrits que hagin adquirit el xip groc podran recollir-lo a partir de l’1 d’abril si així ho sol·liciten.

Badalona, 13 de març de 2020

twitter @AjBadalona