Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Acte institucional de reconeixement a les persones, entitats i cossos d’emergència i seguretat que es van implicar en l’incendi a Sant Roc

22/01/2019 ::        

L’alcalde Álex Pastor ha agraït als assistents la seva implicació i ajuda per afrontar una situació de crisi “amb tanta humanitat i solvència”

El saló de plens de la Casa de la Vila de Badalona ha acollit aquest dimarts a la tarda un acte de reconeixement a totes les persones, entitats, cossos de seguretat i d’emergències que van prestar els seus serveis i van col·laborar durant l’incendi del passat 5 de gener a Sant Roc.

L’acte ha comptat amb la presència de l’alcalde de Badalona, Álex Pastor, i dels representants de tots els grups municipals de l’Ajuntament de Badalona.

Durant l’acte, l’alcalde Álex Pastor s’ha dirigit als assistents per felicitar-los per la seva tasca i reconèixer la importància de la seva feina en una situació tan dramàtica. “La vostra valentia i els vostres valors us fan mereixedors d’aquest reconeixement; la ciutat de Badalona us dona les gràcies” ha declarat Pastor.

L’alcalde ha volgut destacar també que “l’incendi de Sant Roc va ser una tragèdia, però hauria pogut ser molt pitjor si no fos per l’esforç i compromís de totes les persones que aquell dia i els dies posteriors van oferir els seus serveis i la seva ajuda als afectats i que van possibilitar que aquest trist episodi es pogués gestionar amb tanta solvència”.

Badalona, 21 de gener de 2019

twitter @AjBadalona