Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Acte de signatura per a la concessió a l’Ajuntament de Badalona de 4 locals de l’estació Llefià del Metro

Convocatòria de premsa

Posteriorment es farà lliurament de les claus a dues entitats de Llefià per a la realització d’activitats cíviques i culturals

L’alcalde de Badalona, Rubén Guijarro, i el president d’Infraestructures Ferroviàries de Catalunya (Ifercat), Isidre Gavin, signaran aquest dimarts 12 de juliol, a les 9.45 hores, la formalització de la concessió a l’Ajuntament de Badalona de 4 locals de l’estació de Metro de Llefià. Posteriorment es farà lliurament de les claus d’aquests locals a favor de l’Associació de Veïns Ronda de Sant Antoni de Llefià i també a l’Hermandad del Santísimo. Cristo Redentor y Nuestra Señora de la Soledad .

L’acte tindrà lloc a la parada de Llefià del Metro, a la ronda de Sant Antoni amb el carrer de Sant Bartomeu. Hi assistiran també la 4a tinenta d’alcaldia i regidora de l’Àmbit de Territori, Habitatge, Esports i Salut, Teresa González, la regidora del Districte 4, Araceli Cruz, i representants de les entitats veïnals i culturals que en faran ús dels locals situats a l’interior de l’estació de Metro per a la realització d’activitats cíviques i culturals.

Badalona, 11 de juliol de 2022

twitter @AjBadalona