Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

Acte de presentació de la cursa 100 km Càncer Challenge, 100 % solidària

02/10/2023 ::

Convocatòria de premsa

Dimarts 3 d’octubre de 2023 a les 13 hores a la sala de Premsa de l’edifici municipal El Viver

La sala de premsa de l’edifici municipal El Viver de Badalona (plaça de l'Assemblea de Catalunya, 9) acollirà demà dimarts 3 d’octubre, a partir de les 13 hores, l’acte de presentació de la Cursa 100 km Càncer Challenge, 100% solidària. La cursa es fa en benefici d’AFANOC, l’Associació de Familiars i Amics de Nens Oncològics de Catalunya.

A l’acte de presentació assistirà el primer tinent d’alcalde de Badalona, Juan Fernández; el regidor d’Esports de l’Ajuntament, Juan José Portillo; la directora del Centre Comercial Montigalà, Roberta Rebolini; la directora de Comunicació d’AFANOC, Maite Golmayo; el director d’organització, Aitor Medrano i el coordinador de la cursa, David Neira.

La cursa 100 km Càncer Challenge, es disputarà el diumenge 8 d’octubre al passeig Marítim a l’altura de la Donzella de la Costa (direcció Montgat) i seguirà pel passeig Marítim fins a arribar a la barca María. Faran la volta fins arribar a l’hotel Marina Badalona i tornar novament en direcció al punt de sortida de la barca María. El circuit té aproximadament uns 5 km, per tant els participants que facin els 100 km faran un total de 20 voltes. Es podrà fer individual, per equips, 50 km individual o distància lliure.

Badalona, 2 d’octubre de 2023

twitter @AjBadalona