Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

25 alumnes de centres educatius de Badalona reben el reconeixement de l’Ajuntament per haver obtingut notes d’excel·lència a les proves d’accés a la universitat

11/10/2023 ::

Són 14 nois i 11 noies que han cursat el batxillerat a 10 centres educatius de Badalona i van obtenir un 9 o una nota superior a les PAU del passat curs

Aquest dimarts 10 d’octubre a la sala d’actes del Museu de Badalona ha tingut lloc l’acte de reconeixement als 25 alumnes de 10 centres educatius de la ciutat que el curs passat van obtenir un 9 o una nota superior en les Proves d’Accés a la Universitat (PAU). L’objectiu d’aquest homenatge és donar visibilitat a l’esforç i a la trajectòria acadèmica d’aquests alumnes i al treball de l’equip docent.

L’acte de reconeixement ha comptat amb la presència de l’alcalde de Badalona, Xavier Garcia Albiol i de la regidora de Joventut, Odalys Sánchez, que han fet el lliurament d’un diploma commemoratiu a l'alumnat i al professorat i als representants dels centres educatius.

Durant l’acte, l’alcalde ha felicitat els estudiants, al professorat i a les direccions dels centres educatius: “perquè darrera d’aquests excel·lents resultats acadèmics hi ha sobretot molta dedicació, molt sacrifici i molt esforç, ens sentim molt orgullosos i us encoratgem que continueu amb èxit la vostra formació”. ”Només des de la preparació, des del coneixement i des de l’excel·lència es podrà competir contra els millors en aquesta societat globalitzada”, va concloure l’alcalde.

El grup d’estudiants homenatjats està format per 11 noies i 14 nois que van cursar els estudis de batxillerat a 10 centres diferents: Isaac Albéniz; La Riera; Badalona VII; Ventura Gassol; Escola d’Art Pau Gargallo; Col·legi Balalonès; Col·legi Cultural; Col·legi Sant Andreu; Col·legi Mare de Déu de l'Assumpció i Col·legi Maristes Champagnat. .

Entre els estudis que han triat per continuar la seva carrera acadèmica, predominen els vinculats a les ciències com ara Química, Física, Biologia, Medicina, Matemàtiques, Economia, Enginyeria Mecànica, etc. i graus de nova fornada com Intel·ligència Artificial i Animació 2D i 3D. Són menys els alumnes que han optat per estudis com Filologia Hispània, Periodisme o Cinematografia. També destaca un alumne que cursarà un doble grau d'Enginyeria Informàtica i Matemàtiques.

Badalona, 11 d’octubre de 2023

twitter @AjBadalona