Altres idiomes

Català Castellano English
Ajuntament de Badalona

115 nens i nenes participaran en el Casal Esportiu de Badalona que comença l’1 de juliol

28/06/2019 ::

El Casal pretén promocionar la pràctica esportiva dels infants fomentant valors com l’educació i la integració, en un ambient de diversió i aprenentatge

115 nens i nenes de 3 a 14 anys s’han inscrit per participar aquest mes de juliol al Casal Esportiu de Badalona que, organitzat pels Serveis d’Esports de l’Ajuntament de Badalona, tindrà lloc a les instal·lacions del Complex Esportiu Municipal Montigalà (carrer de Rossini, 8).

El Casal començarà el dilluns 1 de juliol en horari de 9 a 14 hores, amb una ampliació de l’horari d’acollida d’una hora al matí i una hora més al migdia. El primer torn, des de l’1 fins al 12 de juliol presenta una ocupació més elevada, amb 97 infants, mentre que el segon torn, del 15 fins al 26 de juliol, el casal comptarà amb 70 infants. Hi ha una cinquantena de nens i nenes que faran activitats esportives tot el mes de juliol.

La promoció de l’accés a la pràctica esportiva, el foment de l’educació, la integració i la cohesió social a través de l’esport, el foment de la salut i el benestar a través de l’esport i, sobretot, crear un espai de diversió i aprenentatge de l’esport, són alguns dels principals eixos que guien els objectius específics del Casal Esportiu.

Handbol, voleibol, vòlei platja, rugbi, futbol flag, bàdminton, beisbol, hoquei, pales de platja, tennis taula, atletisme, croquet, petanca… són alguns dels esports que estaran presents al Casal Esportiu. D’altra banda, també s’aprendran esports aquàtics com la natació, i esports nàutics com el pàdel surf, la iniciació a la vela, etc., d’altres relacionats amb els esports de muntanya, com ara el senderisme, així com activitats recreatives com jocs grupals i tallers.

Amb el Complex Esportiu Montigalà com a centre principal del casal, depenent del tipus d’activitats esportives també es farà ús de la Piscina Municipal Mireia Belmonte; les Pistes d’atletisme Paco Aguila; el Camp de Futbol de Montigalà i el Poliesportiu de la Plana. Així mateix, també es faran activitats als diversos parcs de la ciutat, a les platges i a la serralada de Marina.

Badalona, 28 de juny de 2019

twitter @AjBadalona