Inici

CURRÍCULUM RUBÉN GUIJARRO

Nascut a Barcelona l’any 1982. Criat al barri de Llefià. Especialista del segment d’empresa en una entitat bancària, és llicenciat en Ciències Polítiques i de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra i Màster en Lideratge per a la Gestió Pública per la UAB. És professor del Màster en Gestió de la Comunicació Política i Electoral de la UAB. En l’actualitat estudia Criminologia. Parla anglès i té nocions de francès.

Regidor de l’Ajuntament de Badalona des del 2015. Des de juny de 2018 fins al maig de 2020 va ser tercer tinent d’Alcalde i regidor de l’Àmbit de Govern i Territori. Actualment és diputat adjunt a Recursos Humans a la Diputació de Barcelona i membre de la junta de govern.

Vinculat al teixit associatiu llefianenc, ha estat jugador, entrenador i directiu de la UB Llefià. Apassionat de la lectura, les sèries de televisió i l’esport, ha participat en el programa radiofònic Mucha Chempions d’Ona Mar FM que promou l’entitat juvenil Projecte9 de la qual és membre.

Entusiasta de la informació i usuari de noves tecnologies i xarxes socials, el seu compromís polític i social sorgeix amb les manifestacions i mobilitzacions contra la Guerra d’Iraq.